Thursday, December 30, 2010

boringggggggggggggggggggggg

yeah ! time to blog-ing . today was a fairytale :) guess what ? ahaa , jalan-2 carik bju sch . kikiki ;3 saked tao kaky bjalan . sampai saked kaki neh haa . umm , kasod dah beli , baju dah beli , beg dah beli . semua dah beli lahh . tinggal pencil box & alat tulis jea belum . wawaawa ! esokesok jelah aku beli . penat6 doh nak beli . lgpun hr dah nak malam , nak pg macam mana . aisehh ! td kt angsana tak nak beli , apelah scha nih . lupa jea kerja -.- haishh , macam mana nak elakkan drpd lupa ? makanlah jamu mak dara semot byk-2 yaa , confirm lupa selalu . HAHA . gelaaaaaaa !

29 dec hrituh bufday aku :) thanks lah kat budak-2 kat FB yang wish . aww ! sumpaa , i like it . sweet loh :) thank you yaa kawan-2 . umm , wish jea keh ? hadiah tade ? HAHA . ngengade lak aku . hadoi , pigidaa . igt deaorg tuh cop duet ? bole lah aku mitak kereta ferari keh , patung ben10 barbie keh . HAHA . gelaa ! scha gelaa ! dah nyanyuk . memalam aku kkdang mcm tuh . nyanyokk ! urg gelaa . urg gelaa pun tak mcm aku . aisehh , hahha . okay lah , midnight . tidur time ! goodnyte beby :) siyes , tubekkk*
thank you for reading sayangs , sila like kalau suka post ini :)

1 comment:

pizzaa... said...

cute...cumel n lwa...